مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت تقسیط اعسار

با سلام. من از یک نفر 15میلیون سفته داشتم و شکایت کردم و ایشان محکوم شد و اعسار داد، 3میلیون نقد داد و ماهیانه مبلغ 400هزار تومان باید پرداخت کنه، ولی در مدت 8ماه، 1میلیون بیشتر پرداخت نکرده. میدونم میشه دوباره حکم جلبش رو بگیرم و مبلغ اقساط قبل رو ازش بگیرم، ولی آیا میشه درخواست کل مبلغ بدهی رو بدم یا نه؟!
چون قاضی شورا حل اختلاف در روز دادرسی بهش گفت اگه حتی 1ماه هم پرداخت نکنه، من میتونم همه مبلغ رو بگیرم.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر گزارش اصلاحی تنظیم شده می توانید همه را یکجا بگیرید.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله می توانید،در صورتی که این موضوع در رای شما ذکر شده باشد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در رای این موضوع قید شده که در صورت عدم پرداخت اقساط ، دین حال خواهد شد، می توانید.
در غیر اینصورت خیر. فقط به میزان اقساط پرداخت نشده می توانید جلب بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتونید به واسطه عدم پرداخت اقساط حکم جلب بگیرید و اگر در دادنامه شما اشاره به موضوع داشته باشد امکان اجرای ان هست

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

اکر در حکم یا توافقنامه نوشته شده باشه در صورت عدم پرداخت اقساط کل بدهی حال میشود بله میتوانید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورتی که این موضوع در رای شما آمده باشد می توانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر گرفتن تمام مبلغ محکوم به امکان ندارد شما فقط میتوانید درخواست مبلغ اقساط معوقه را نمایید

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
وقتی نداشته باشه کل مبلغ رو یکباره پرداخت کنه قاضی شورا چجوری میتونه ازش بگیره ؟
جلب اره میشود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بستگی به گزارش اصلاحی صادره دارد باید بر اساس مفاد حکم اقدام شود