مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی بدون اطلاع از دزدی بودن

سلام بنده یه گوشی قدیمی 2010 جاوا ساده دوربین دار خریداری کردم که موقع خرید سریال گوشی رو چک کردم که وضعیتش سفید بود و قانونی هم ثبت شده بود و در سایت همیاب هم دزدی ثبت نشده بود فروشنده از گم شدن و خراب شدن کارتن گفت و از دزدی نبودن هم قسم خورد و قرار بود که کارتن رو پیدا کنه و بیاره که دو سه روز بعد یه همشهری وقتی گوشی رو روی میز من دید رفت کارتنش رو آورد و گفت که چند وقت پیش به همراه طلا و چند گوشی دیگه گمش کرده و منم گوشی رو به همشهری تحویل دادم و حالا از من شکایت کرده. من گوشی رو بلا استفاده گذاشته بودم کنار که فروشنده کارتنش رو بیاره. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

ظاهراً دلایل سرقت علیه شماست علی ایحال و صرفنظر از اصل برائت دلایل بیگناهی خود را با شهادت شهود و همچنین چنانچه مغازهای فروشنده دوربین مداربسته داشته باشد از شعبه رسیدگی کننده به پرونده دستور بازبینی دوربین مداربسته را درخواست نمایید در غیر این صورت بهتر است رضایت شاکی را اخذ کنید علی الاصول اخذ رضایت شاکی در مرحله تحقیقات مقدماتی به نفع شماست زیرا قاضی می تواند به جهت عدم اثبات اتهام انتسابی قرار منع تعقیب صادر کند