مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت سنوات

با سلام
من از سال 95 در شرکتی در پالایشگاه اصفهان مشغول به کار شدم. در دی ماه از آن پروژه به پروژه دیگری در همان پالایشگاه و در همان شرکت قبلی منتقل شدم. و فرم تسویه حساب کارگاهی پر کردم . ولی هنوز سنوات پرداخت نشده . اگر وارد سال 1400 شویم و در سال 1400 سنوات مربوط به 95 تا در ماه 99 پرداخت شود.
آیا باید با پایه حقوق سال 99 بنده پرداخت شود و یا با پایه حقوق 1400 ؟

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام09127797726 خانم عامری بگید از طرف امیری