مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مغازه دار در پاساژ

با عرض سلام.
بنده مغازه ای را در پاساژی خریداری کرده ام اما هم چراغ بنده که خانمی هم هست همیشه با افراد مغازه دار در پاساژ مشاجره و بحث دارد. این طوری بگم این خانم با 8 نفر مغازه دار همیشه بحث و دعوا دارد. چند بار هم از ایشون به ریاست پاساژ شکایت کردیم ولی به علت آشنایی جوابی نگرفتیم. میخواستم بدونم که میشه بابت پیگیری نکردن شکایت ما از رئیس پاساژ شکایت کرد؟
آیا چطوری میشود از همین خانم شکایت کرد که دیگر به نوع رفتار ادامه ندهد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از رئیس پاساژ خیر.
اما از خود این خانم اگر با رفتار نامتعارف باعث ب هم زدن نظم و از کسب و کار انداختن شما می شود ، بله. می توانید شکایت کنید