مشاوره حقوقی رایگان - لطفا زود جواب بدهید و آدرستون و شماره تماس

سلام من یه قتل دیدم و عکسو فیلم داشتم اذیتم کردن و فیلم و عکسو ازم گرفتن و منم کپی که داشتمو گم کردم رفتم دادگاه اونموقع یه عکس داشتم دادگاه شهرمون تو حیاط دادگاه یه اقایی بود گفت من قاضیم تو یه اتاق بود گفت اول اون انجام میده اگر بخواین میره پیش قاضیه استان و من اونجا گفتم به اون اقا که من قتل دیدم گفتن یه سری جملاتو که مفهومش میشد پیگیری نکن الان با این که چهار پنج سال میگذره یه عده دارن اذیتم میکنن میدونم اونها هستن اما دلیلو مدرکی ندارم و همشم تهدیدم میکنن و من الان چه کنم رفتم دادگاه گفت اون اقا که این عکس قابل قبول نیست و فقط ثابت میکنه که شما دیوانه نیستید که علیه کسانی که قدرت دارن میخواهید اذیتشون کنید و گفتن باید فیلمو دوتا شاهد باشه الان من چه کنم؟

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

این موضوع را باید به دادستان حوزه ای که جرم در آن واقع شده اطلاع دید
دادستان موظف است تعقیب و رسیدگی را شروع کند