مشاوره حقوقی رایگان - مجوز تغییر کاربری به صنعتی

سلام. اینجانب در محدوده ای که اطراف آن تماما دست به ساخت سوله زدند و محیط کاملا صنعتی می باشد، زمینی خریده و در سال 99 تبدیل به سوله کردم. با توجه به این که کاربری زمین کشاورزی بوده ولی به علت این که آب و خاک مناسبی در آن منطقه نیست علت بر این شده است که آن منطقه به شهرک صنعتی تبدیل گردد.
زمانی که سوله به پایان رسید طب روالی که بقیه سوله دار های آن منطقه انجام دادند و به نتیجه رسیدند به اداره برق درخواست برق دادم با توجه به این که کوچه کاملا تیر برق نصب می باشد و روبروی سوله هم تیر برق می باشد ولی اداره برق میگویند جدیدا باید جهاد کشاورزی نامه بدهد. جهاد هم میگوید که شما باید مجوز میگرفتید و درست هم میگویند ولی جایی که آب و خاک ندارد آیا درست نیست که کاربری با پرداخت هزینه تغییر کند. جهاد می گوید قانون فعلا از سال 96 به قبل مجوز می دهد. تنها راه این است که بروید دادگاه و حکم تبرئه بگیرید. آیا دادگاه حکم تبرئه با این شرایط منطقه می دهد یا خدایی نکرده حکم تخریب؟
چون ریسک هست میترسم که شکایت کنم.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

آیا جهاد نامه ای مبنی بر تخریب بنا داده و از شما شکایتی ثبت نموده است ؟ چون معنای حکم تبریه این است که ابتدا جهاد از شما به جهت تغییر کابری شکایت کند و شما در دادگاه اثبات کنید که تغییر کاربری نشده است .باید دادگاه متقاعد شود که اراضی قابلیت بهره برداریبصورت کشاورزی را نداشته .