مشاوره حقوقی رایگان - ماده180 قانون کار

باعرض سلام و خدا قوت
از اداره اوقاف شکایت کردم و رای قطعی اداره کار صادر شده با گذشت 20 ماه کارفرما مطالبات بنده رو نمیده ایا بنده میتونم طبق ماده 180 اداره کار شکایت کنم در ضمن رای دیوان عدالت هم به نفع بنده صادر شده است.
*خواهشن راهنمایی کنید ؟
*ایا به نتیجه میرسم یانه؟
*
ماده 180 قانون کار
کارفرمایانی که بر خلاف مفاد ماده (159) این قانون از اجرای به موقع آرای قطعی و لازم اجرای مراجع حل اختلاف این قانون خودداری نمایند، علاوه بر اجرای آرای مذکور، با توجه به شرایط و امکانات خاطی به جریمه نقدی از20 تا 200 برابر حداقل مزد روزانه کارگر محکوم خواهند شد.
ماده 159 قانون کار
رای هیات های تشخیص پس از 15 روز از تاریخ ابلاغ آن لازم الاجرا می گردد و در صورتی که ظرف مدت مذکور یکی از طرفین نسبت به رای مزبور اعتراض داشته باشد اعتراض خود را کتبا به هیات حل اختلاف تقدیم می نماید و رای هیات حل اختلاف پس از صدور قطعی و لازم الاجرا خواهد بود. نظرات اعضای هیات بایستی در پرونده درج شود.

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

هیات های حل اختلاف کار، اجرای احکام ندارند و شما باید رای را از طریق اجرای احکام مدنی محل اقامت کارفرما یا شرکت پیگیری کنین