مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه

طلاق زوجه به دلیل عدم پرداخت نفقه چگونه است؟
چنانچه مرد بخاطر عدم تمکن مالی از پرداخت نفقه گذشته خودداری کرده ولی بعد از محکومیت دادخواست اعسار داده و حاضر به پرداخت اقساطی نفقه باشد آیا در صورت پذیرش اعسار آیا باز قاضی درخواست طلاق زن را میپذیرد؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.صرف عدم پرداخت نفقه دلیل طلاق نیست اما با اثبات عسروحرج زوجه امکان طرح دادخواست طلاق میباشد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق زوجه بعلت ترک انفاق زوج وعدم اجرای حکم محکومیت نفقه مجوز درخواست طلاق است وچنانچه زوج بعدازمحکومیت نفقه راپرداخت کند ولوبه نحو اقساط مانع درخواست طلاق به علت ترک نفقه است

پرسشگر :

یعنی دیگه نمیشه درخواست طلاق داد؟

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید ترک انفاق شکایت شود ورای بگیرید و به استناد آن رای طلاق بگیرید