مشاوره حقوقی رایگان - دفترخانه

سلام، خسته نباشید .
مادر من 7 سال هست که فوت شده است. قبل از فوت زمین رو به نام پدرم ثبت کرد.
پدرم قبل از ازدواج مجدد خانه را در دفترخانه به نام من و برادرم ثبت کرد. متاسفانه نمیدانم کدام دفترخانه هست. چطوری میتونم بفهمم کدام دفترخانه ثبت شده است؟ پدرم 5 سال هست که فوت شده است. خواهشا راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

تقاضای فروش ملک مشاع دهید استعلامی که دادگاه میگیره مشخص میشه کدام دفترخانه سند تنظیم شده.