مشاوره حقوقی رایگان - خودرو شراکتی

منو برادرم به همراه راننده پایه یک کامیونی را سال 95 خریدیم. و مبلغ 80 میلیون نقدا پرداخت کردیم. الباقی رو هم قرار شد یکی از دوستان فروشنده که بدهکار بودند به من (20میلیون) به فروشنده پرداخت کنند و در قولنامه هم همین مورد همراه پرداختیهای صورت گرفته نوشته شد. اکنون سال 99 فروشنده میگویند 20 میلیونو نگرفتن. در حالی که 4 سال پیش تعویض پلاک هم شده.. حال ما چه کنیم. ایا الزام به تنظیم سند بریم فروشنده بعدا نمیتونن ادعا بکنند.؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
اگر آن شخص بیست میلیون را پرداخت نکرده شما موظف به پرداخت هستید چرا که ثمن معامله بصورت کامل پرداخت نشده.

رحيم  رمضان اشرفي

رحيم رمضان اشرفي :

با سلام
وقت بخیر
طبق مقررات فعلی احتیاج به سند در دفترخانه نمی باشد و فعلا سند راهنمایی و رانندگی ملاک اعتبار دارد.