مشاوره حقوقی رایگان - خودرو شراکتی

سلام بنده صاحب دو دانگ کامیون داداشم رفته کامیون 6 ماه پیش فروخته به من اطلاع نداده من شهرستان بودم خبر نداشتم ماشین به اسمه ایشون بوده من قولنامه دارم از برادرم ایا میتونم شکایت کنم بعد میشه کامیون که الان دسته یه نفر دیگست توقیف کرد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله راهکار دارید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا شکایت فروش و خرید مال غیر را بر علیه فروشنده و خریدار اقامه نمایید و سپس دادخواست ابطال انتقال سند رسمی را مطرح نمایید
یا

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید جهت ابطال اقدام نمایید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورت اثبات مالکیت خود شکایت کیفری فروش مال غیر را مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام بله می توانید شکایت فروش مال غیر نمایید،همچنین می توانید درخواست توقیف کامیون را از طریق دفاتر الکترونیک خدمات قضایی تقاضا نمایید، جهت راهنمایی کاملترازطریق دادراه تماس بگیرید