مشاوره حقوقی رایگان - تمکین زوج

با عرض سلام و وقت بخیر.
همسر بنده به مدت یک ماه است که از منزل خارج شده و تنها ارتباطی که با بنده داشته ارسال یک پیام در واتساپ که در زندگی به بن بست رسیدم و ادامه زندگی برای من مقدور نیست. به پسر من بگو بابات مرده و یک لیست که اموال و دارایی هامون رو لیست کرده و قیمت زده و گفته هر کدوم رو میخوای انتخاب کن.
در ضمن منزل مسکونی ما که بیشترین قیمت رو دارد به نام من هست. ایشون همه اثاثیه منزل را نیز قیمت گذاری کردند.
من میتونم بدون اطلاع رسانی به ایشان گواهی عدم تمکین بگیرم؟ یعنی گواهی برای ایشون ارسال نشود و فقط در صورت طلاق بتونم به عنوان مدرک ارائه بدم؟
اموالی که به نام زوجه است نیز در صورت جدایی بین زوج و زوجه تقسیم میگردد؟
ایشون میتونند اثاث منزل را نیز جزء اموال تقسیم کنند؟
من کارمند دولت هستم با 14 سال سابقه و در ضمن همسر اینجانب حدود 2 سال پیش هم به مدت سه ماه ما را ترک کرد و بعد از سه ماه با وساطت برگشت.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

دادخواست تمکین به آدرس ایشان در ثنا ارسال میگردد