مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول آپارتمان

سلام و عرض ادب
مدتی است با همسرم دچار اختلاف هستیم. من آپارتمانی داشته ام که قبل از اختلافات به نام همسرم کرده ام.
7 سال وام مسکن آپارتمان را پرداخت کرده ام و بخش زیادی از پول اولیه خرید آپارتمان را من پرداخت کرده ام.
رسیدهای بانکی، پرینت حساب بانک مسکن و پرینت وام های پرداخت شده و لیست چک هایی که داده ام بابت خرید آپارتمان موجود هست.
آیا من می توانم دادخواست استرداد پولهای پرداخت شده را به دادگاه ارائه دهم ؟
سوال دیگر بنده این هست که هزینه شهریه دانشگاه آزاد همسرم را نیز پرداخت کرده ام در زمانی که ایشان سرکار نمی رفته اند و هیچ درآمدی نداشته اند. پرینت صورت حساب مالی از دانشگاه مربوطه را دارم.
آیا برای هزینه شهریه دانشگاه آزاد که پرداخت کرده ام نیز می توانم دادخواست استرداد پول های پرداخت شده را به دادگاه ارائه دهم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم. 1-بلی 2-خیر.یاالله