مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ی وجه

چند سال پیش من بایک خانم ک فامیل دور بود اشنا شدم ایشون از من طی سه سال حدود 700ملیون پول گرفت هر بار به یه بهونه منو خام میکرد.الان میتونم استرداد وجه کنم یا نه؟لذا اینکه خانوم شوهر هم دارن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به این دارد هبه کرده اید یا خیر
راه دفاع وجود دارد
حتما با یک وکیل دادگستری مشاوره نمایید و با یک وکیل همراه شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با ارائه پرینت بانکی دادخواست مطالبه وجه بدهید و اعلام کنید که قرض الحسنه بوده است.
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.
جهت ثبت اظهارنامه و دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی برای اثبات طلب دارید دادخواست مطالبه وجه دهید