مشاوره حقوقی رایگان - اثبات پول قرض داده شده با شاهد

سلام. من 25 میلیون به یکی پول دادم بدون گرفتن سند و مدرکی. بعد ایشون از پس دادن پول تفره رفت و من مجبور شدم با پرینت بانکی مبلغ واریز شده شکایت کنم. ولی شکایتم کار به جایی نبرد. الان میخواستم بدونم آیا امکان اثبات این موضوع با طرح دعوای جدید فقط با داشتن شهود امکان پذیر هست یا نه؟

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

خیر.‌ اعتبار امر مختومه دارد. طرفین و منشاء دعوا تغیر نکرده.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

رای دادگاه در آن مورد اگر مبنی بر عدم اثبات باشد و قطعی شده باشد مشمول امر مختومه بودن شده و دیگر راهی ندارید