مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

با سلام. مادر خانومم با یک راننده تصادف کرد و با بیهوشی به بیمارستان برده شده است. کارهایی رو بر اساس اعتراف راننده مبنی بر انجام تصادف حکم صادر شد و بعد از چند ماه راننده گفته من با این خانم تصادف نکردم و یک ناظر بودم و زیر همه چیز زده است. با راننده یاد شده چه برخوردی میشود؟
آیا صندوق دولت دیه را پرداخت میکند و چقدر طول میکشد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرداخت خسارت از صندوق تامین خسارت های بدنی ، دارای شرایط خاص خود می باشد . و اگر حکم قطعی بر علیه راننده ، صادر شده باشد دیگر تغییر اعترافات راننده پذیرفته نمی شود و
تاثیری در حکم قطعی ندارد مگر ..