مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت بلاعزل

با سلام. همسرم به بهانه سفر به کشور ارمنستان و دادن رضایت نامه برای خروج از کشور با همدستی سر دفتر اسناد رسمی بدون اطلاع قبلی اقدام به تنظیم وکالتنامه های بلاعزلی از جمله حق طلاق، یک دستگاه آپارتمان در شهر پرند، وسایل منقول و غیر منقول و حساب حقوقی را تنظیم نموده و برگ اول هنگام اخذ امضا رضایت نامه و برگه های زیرین وکالت های بلاعزل فوق را گذاشته بودند و ب بنده گفتن برگه های زیر کپی رضایت نامه می باشد برای حفاظت اطلاعات و بازرسی و عقیدتی نیرو هوایی می باشد و با این ترفند از بنده اقدام به اخذ امضا نمودند. پیامک های همسرم موجود می باشد که از من خواسته زودتر بروم رضایت بدهم. حفاظت اطلاعات در جریان می باشد که به آن ها اطلاع داده ام. چهار شاهد هم به دادگاه ارائه داده ام که پیش همه ی این افراد همسرم اقرار نموده که با ترفند من را به دفتر اسناد رسمی کشانده ولی با نفوذ سر دفتر اسناد رسمی موفق به باطل کردن وکالت ها نشده ام.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

آپارتمان و سایر اموال منقول و غیر منقول و حسابهای بانکی را خودتان منتقل کنید تا اموالی نباشد تا وکیل انتقال آنرا انجام دهد.