مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات مدیر ساختمان

بنام خدا
با سلام و کمال احترام
تاسیسات گرمایشی آپارتمان ما دچار آسیب شده و طبق برآورد کارشناس رسمی دادگستری با مبلغ سه میلیون تومان قابل تعمیر بوده است اما مدیر ساختمان پس از تعمیر تاسیسات مبلغ هفت و نیم میلیون تومان را اعلام نموده و از ارائه فاکتور خودداری می کند. از آنجایی که کارشناس رسمی دادگستری با مبلغ اعلام شده توسط مدیر ساختمان چهار و نیم میلیون اختلاف دارد آیا می توان علیه مدیر اعلام شکایت نمود؟ با تشکر

پاسخ ها :

میلاد منتظری

میلاد منتظری :

استان :

سلام . ماده ی 10 مکرر از قانون تملک آپارتمان ها و ماده ی 24 آیین نامه ی اجرایی قانون مذکور را مطالعه بفرمایید.