مشاوره حقوقی رایگان - چک

با عرض سلام و خسته نباشید .2فقره چک برگشتی دارم که به روز برگه خوردن صاحب چک شرکت داره و داخل شرکت اموال داره ولی شورا قبول نمیکنه میگن که اموال شرکت رو نمیشه توقیف کرد. ممنون میشم کمکم کنید .

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام شما فقط ميتوانيد اموال شخصي بدهكار را توقيف نماييد و اقدام شورا صحيح ميباشد

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

با سلام.دوست عزیز دقت کنید در دادخواست ارائه شده میبایست خوانده را شرکت قید کنید تا درصورت محکومیت شرکت پرداخت کند در غیر اینصورت شرکت محکوم ب پرداخت نیست.

یک وکیل

با سلام اگر چک شخصی است و مربوط به شرکت نیست فقط اموال شخص را میتوانید توقیف کنید و اموال شرکت قابل توقیف نیست و سهام شخص آن شرکت به عنوان مال شخص از طریق اداره ثبت شرکتها با دستور شورا قابل توقیف است.