مشاوره حقوقی رایگان - سنوات مالی نیروهای قراردادی نیروی نظامی

باسلام. اینجانب شش سال سابقه در سپاه به صورت قراردادی(بسیج ویژه) دارم. که لغو قرارداد کردند. اما سنوات مالی ما را پرداخت نمیکنند که می گویند چون شما لشگری هستید و سنوات مالی ندارید و نمیدهیم. و فقط به نیروی رسمی می دهیم. درصورتی که هم از ما سنوات بازنشستگی کم میکردند و هم بیمه کم کرده و دفترچه ما هم خدمات درمانی نیروهای مسلح است. آیا قانونا درست میگن یا قانونی به ما سنوات تعلق میگیرد؟ باتشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.درست میگن .یاالله