مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

حضانت دختر 5ساله ام با من است
طبق توافق من و پدرش هیچ کداممان در صورت ازدواج نمیتوانیم حضانت فرزندمون رو از یک دیگر سلب کنیم ،این متن در محضر ثبت شده است و مهرو امضا ،حدود 4ماهه ازدواج کردم قبل ازدواج 2ماه بچم رو نگه داشتن و توی این 4ماهم به من ندادن تا الان که 10روزه فرزندم و آوردم پیش خودم دلم نمی‌خواهد بچمو بدم به ایشون و همش تهدید میکنن من چیکار کنم در صورت مواجه شدن با ایشون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درصورت مزاحمت یا جرم میتوانید شکایت کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

با توجه به توافقی که در دفترخانه اسناد رسمی داشتین تا 5 سالگی حضانت فرزند با شماست