مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام. عرض ادب. یک پمپ بنزین پدر من با دو نفر دیگه شریک هستن که چندین ساله فعالیت نداره. سال 74 اقدام به فروش کردن خریدار سهم هر کدام از شرکا چک میده داخل قرارداد قید میشه که در صورت پاس نشدن چک ها معامه فسخ میگردد چک ها همه برگشت میخورن خریدار متواری میشه بعد از اون تاریخ دوباره شرکا چند سال با هم فعالیت میکنن همون زمان با مراجعه به دادگاه چک ها باطل میشود معامله فسخ میگرد که کپی برابر اصل چک موجود می باشد. در حال حاضر بد از 22 سال خریدار اومده ادعا شش دنگ مالکیت میکنه. ملک یه سری اهن تانک داشته که شرکا باهم میفروشن الان خریدار شکایت تصرف مال به سرقت رفتن لوازم کرده از شرکا. در حال حاضر چکار باید بکنن شرکا؟ با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر فسخ معامله با تایید و رای دادگاه بوده است شرکا مالک بوده و تصرف آنها مالکانه بوده است و مشکلی نخواهد بود