مشاوره حقوقی رایگان - نامه میخوام بگیرم از اژانس اتحادیه برای اجراییه ثبت

سلام خسته .. من تو اژانس کار میکنم اجراییه ثبت خانمم مهریه گذاشته اجرا ماشین توقیف سیستمی هست.. ثبت گفته یه نامه از اتحادیه بیار برام جلوش گرفته بشه اتحادیه تاکسی رانی میگه تا اجرائيات ثبت به نامه نده ما نامه اشتغال نمیدیم یا باید قاضی به ما دستور بده .. ما جواب بدیم چی کار کنم من پول وکیلم ندارم .. خواهش میکنم راهنمایی کنید .. خودم میتونم یا وکیل حتما باید بگیرم..

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

از اداره ثبت درخواست کنید به شما نامه بدهد