مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مسکن توسط فروشنده و عدم انتقال وام و سند

باسلام بنده آپارتمانی را بصورت قولنامه (املاک) با شرایط 250 نقد و 100 وام مسکن خریداری کرده ام که فروشنده بعد از یک هفته درخواست فسخ داده و بعد از عدم پذیرش گفته که وام را انتقال نمیده یا اینکه مبلغ اوراق وام منزلی که میخواد بخره رو من باید بدم با توجه به اینکه منزل خودم را هم فروختم و فرجه کمی برای تخلیه دارم باید چکار کنم فروشنده منزل تخلیه نمی کنه و وام و سند رو هم انتقال نمیده من فقط 5روز وقت دارم لطفا راهنمایی بفرمایید آیا با داشتن قولنامه املاکی و با توجه به اینکه 150م نقد دادم تا حالا می تونم شکایت کنم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام باید دادخواست الزام به انجام تعهد بدهید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما باید اول اظهارنامه بدهید الزام به تمکین رو بخواهید بعد شکایت حقوقی کنید