مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام. من بابت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع از یک نفر بابت پرداخت 130 میلیون شکایت کردم و حکم رد مال و دو سال زندانی برای او گرفتم. آیا ایشون باید برای نرفتن به زندان رضایت من رو جلب کند و اگر من رو راضی کند زندان او منتفی میشود؟ ممنون

پاسخ ها :

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

سلام این جرم دارای جنبه عمومی است و بنابراین رضایت شما در اساس جرم خلل وارد نمیکند