مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی در پرونده کلاهبرداری

سلام. خانمی که در سایت ازدواج با من آشنا شده بود مبلغ 300 هزار تومان به حساب بنده واریز کردند که من برای ایشان ارز دیجیتالی بخرم من ارز خریدم اما برای او انتقال ندادم و هیچ پولی هم به او پس ندادم. ایشان هم تصویر پیام های رد و بدل شده، فایل صوتی ضبط شده من و شاهد داشت و شکایت کلاهبرداری کرد. اما من پول او را دادم و از ایشان رضایت گرفتم. بعد جواب آمد که صرف نظر از رضایت شاکی ارکان و دلایل کافی وجود دارد و قرار متهم صادر میشود. خواستم بدانم رضایت تاثیر داشته است یا نه؟ من در دفاع نوشته بودم که من پول را به مدت یک سال قرض گرفته بودم اما ایشان زودتر از موعد پول خود را خواست.

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

با سلام.
جرم کلاهبرداری سابقا غیر قابل گذشت بود ولی جدیدا به استناد قانون کاهش مجازاات های تعزیری قابل گذشت است. پس جنبه عمومی مجازات ندارد