مشاوره حقوقی رایگان - مستمری فرزند به پدر

با سلام. برادر من سر خدمت فوت نمودند. حقوق مستمری اش را به خانومش که در عقد بودند و هنوز سر خانه زندگی خود نیامده بودند و فقط دفترچه ازدواج ثبت کرده بود تعلق گرفته است. به خاطر همین جزء ورثه قرار دادنش و حقوقش رو به آن می دهند و به پدر مرحوم نمیدهند.
خانومش همان سال بعد از فوتش ازدواج مجدد کردند. حالا راهی هست که ایشون چون در عقد بودند و همان زمان قبل از فوت داداشم با هم دعوا کرده بودند و از هم جدا شده بودند ولی طلاق دفترچه ای نداده بود. میشه کاری کرد و خانومش رو از مستمری حذف نمود تا به پدرش تعلق بگیرد؟
راهی دارد چون ایشون باکره بودند و ازدواج صورت نگرفته، استفاده کرد؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون میشم.

پاسخ ها :

مستمری فرزند به پدر مستمری به همسر متوفی مستمری در صورت ازدواج مجدد زن مستمری