مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه و تکفل

با سلام من بیمه تامین اجتماعی هستم برای همسر وفرزندم دفترچه گرفتم همچنین پدرم رو 3سال پیش تحت تکفل خودم درآوردم به خاطر استفاده از مزایای دفترچه تامین اجتماعی.الان سوال من اینه اگه من زودتر از پدرم فوت کنم نحوه حقوق مستمری و همچنین ارثیه ای که از من به جا میمونه چطوره آیا پدرمم از اون سهم میبره؟لازم به ذکر که پدرم بالای70سال و از تامین اجتماعی هیچگونه حقوق مستمری دریافت نمیکند.با تشکر ممنون میشم اگه جوابمو بدین

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله حدود 20 درصد از حقوق شما به عنوان مستمری به پدر شما پرداخت می گردد و سهم الارث پدر شما یک ششم از کل اموال شما می باشد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله به پدرتان تعلق میگیرد چون تحت تکفل سما بوده

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در هر صورت پدر شما از وراث درجه اول و طبقه اول است و شما کاری نمیتونید بکنید که وارث شما نباشه