مشاوره حقوقی رایگان - برکنار کردن از سمت اداری

سلام. من کارمند رسمی 27 سال سابقه و چند ده تقدیر نامه از مقامات اداری برای حسن انجام وظیفه و دارای پست معاون مدیرکل یک اداره کل در ستاد یک وزارتخانه بزرگ هستم که با تغییر مدیریت و بدون هیچ توضیح مناسبی از سمت خود برکنار و در حال حاضر به زور و اجبار میخواهند من پستی پایین تر از شان سازمانی و مقام خود را با دست خودم بپذیرم وگرنه حقوقم را قطع میکنند بدون اینکه طرح تخلفی در هیئت رسیدگی در تخلفات اداری دستگاه داشته باشم؛ که مقاومت میکنم و درخواست ذکر دلیل مناسب و تخصیص پست اداری همطراز مانند آرای هیئت عمومی دیوان دارم. حال شما بفرمایید آیا امکان خودداری و طرح خواسته و شکایت در دیوان . بازرسی و یا هر مرجع رسیدگی کننده برای من توسط شما میباشد و آیا شانس برد هست؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر تنزیل بیش از یک رده باشد،بلی .یاالله

پرسشگر :

با احترام و تشکر.منظور شما از تنزیل تا یک رده این است که اگر معاون مدیرکل به رییس اداره تنزل داده شود بدون هیچ حکم هیئت تخلفات یا دلیلی دیگری قابل طرح در دیوان عدالت نیست؟

یک وکیل

سلام
بله امکان موفقیت بنظر می رسد.