مشاوره حقوقی رایگان - اتهام قتل

با سلام. یکی از دوستان من با خودرو پراید با موتورسیکلت که اولا موتور سیکلت 4 نفر سوار بودند و بدون رعایت اصول ایمنی موتور سواری. بغل دست راننده آقایی بودند که هم مالک ماشین بودند و هم صحبت کرده با توجه به دشمنی راننده با ایشون راننده موتور بعد از تصادف فوت نموده در صورتی که اون شخص بغل دست راننده اولا اعتیاد شدید دارد و فکر کرده اگه این حرف رو بزند فورا خودش آزاد و ماشین ترخیص می‌گردد. حال با توجه به اتهام قتل و این که چرا تصادف شده جاده خاکی بوده و موتور سوار با رسیدن به سرعت گیر ترمز شدید گرفته و با پراید برخورد نموده است.

پاسخ ها :

اتهام قتل تصادف منجر به فوت تصادف خودرو با موتور سیکلت تصادف