مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

یک‌فرد متاهل نصفه شب در غیاب مرد خانه وارد خونه ای میشه که با زن ان خونه ارتباط دوستی داشته، صبح هنکام خروج با فامیل های صاحب خونه روبرو میشه که از شب قبل اون رو دیدن و همونجا نشستن فقط و فرد از پشت بام فرار میکنه و پس از طی چند پشت بام هنگام فرار از یکی از اونها سقوط میکنه و دوروز در بیمارستان بستری و بیست روز بعد فوت میکنه بر اثر امبولی،لازم به ذکر است هنگام فرار هیچکس از روی‌پشت بام دنبال اون نرفت و‌فقط از پایین کوچه نظاره گر بودن و ناسزا میگفتن، همسایه ها هم فکر کرده بودن دزد هست، حالا همسر و برادر و مادر فرد فوت شده از چند نفری که در اونجا حضور داشتند شکایت کردند و اتهام قتل وارد کردند، خواستم نظر اساتید رو بدونم... ایا بخاطر اینکه سر راهش سبز شدن و حتی از پشت بام دنبالش نرفتن و فقط از پایین کوچه همسایه ها داد میزدن دزد ایا قتل محسوب میشه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ با در نظر گرفتن شرایط عنوان شده در متن سوال، هیچ نوع قتلی اعم از عمد و غیرعمد به منصه ظهور نرسیده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر بنده قتل عمد محسوب نمی شود
حتی قتل غیر عمد نیز نمی باشد و نامبرده خودش مقصر بوده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به موارد گوناگونی دارد اینکه قصد ایراد جنایت بوده و یا اینکه اطلاع قبلی بوده قصد ایجاد ترس بوده هجمه جماعت در کنار دیوار خوف برانگیز برای فرد بوده است یا نه
نهایتا با برسی جمیع اوراق پرونده و گفت و گوی متقابل است که می‌توان اظهارنظر دقیقی نمود
اما در حالت کلی قتل عمد اثبات نمی‌شود اما قتل غیر عمد و یا شبه عمد قابلیت اثبات دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حتما وکیل بگیرید
این موضوع قتل غیرعمد ، باید تخصصی بررسی و به دادگاه ، دفاعیات ارائه گردد و ..‌