مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار انباردار

با سلام. من کارگری هستم که ده سال صادقانه در انبار شرکتی کار میکردم که هر ماه برگ تایپ شده آماده را مجبور به امضا میکردیم. حتی حقوق من 1/4 اداره کار میدادند. اینجانب 33 ماه هم شب نگهبان بودم و روز کار میکردم. چند بار برای دستمزدم مراجعه کردم و آن ها میگفتند فکر هایی داریم و به من باغ سبز سرخ نشون میدادند. یک شب یکی رو فرستادند و پنهانی کلید انبار رو برداشته و از روی دیوار رفته و ساعت 4 صبح میخواست از روی دیوار بیاد من گرفتمش و صبح به جای اون آقا من رو اخراج کردند. چون با رئیس تبانی کرده بودن که پنهانی چیزی بردارد و گردن من بیاندازد و من رو به این بهانه بیرون کند و حق و حقوقم رو پایمال کند. من رو اخراج کردند و وسایل من رو زیر بارون به بیرون ریختند. هر چه التماس کردم نشد. چند ساعت شوک زیادی به من وارد شد و همین آقا که از رو دیوار آمده بود جایگزین من در انبار شده بود و من رو به قدری اذیت کرد که دو بار تصمیم به خودکشی گرفتم و بعد از اخراج هم به قدری فشار زیاد بود و درد زیادی داشتم قرص های زیادی خوردم و دیگر متوجع نشدم چی شد الان در بیمارستان اعصاب و روان بستری هستم و در اداره کار و دادگستری برای همین موضوعات شکایت کرده ام. من در 24 ساعت فقط دو سه ساعت میخوابیدم ساعت 4 تا ساعت 7 تمام ساعات شب نگهبان و روز کار میکردم که نگهبانی شب هم رو مدرک دارم که سرپرست کارگاه امضا کرده. حدود یک سال خورده ای ولی بقیه اش رو شاهد دارم که من شب ها نگهبان بودم. همان نگهبانی که شب همکارم بوده است میتونه دادگاه بیاد و شهادت بدهد. راهنمایی کنید که من رو به این اوضاع رساندند چی بگم به دادگاه و چیکار کنم؟ راهنمایی بفرمایید. ممنون.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

روند اداره کار بدین ترتیب است که جهت احراز رابطه کاری و نوع آن بازرس به محل کار مراجعه می نمیاد . شما جهت اثبات موضوع استهشادیه تهی نمایید که در آن هم به حقوق دریافتی و هم به نوع کار انجامی ( نگهبانی ) و نیز به شرایط غیر قانونی اخراج اشاره شده باشد . با توجه به نحوهی پرداخت حقوق فیشهای واریزی یا پرینت حساب ببرید . معمولا در اداره کار پس از اثبات وجود رابطه کار حکم به سود کارگر صادر می شود .