مشاوره حقوقی رایگان - تسویه انباردار

سلام خسته نباشید، ممنونم که راهنمایی میکنید مردم رو. انباردار شرکتی بودم و اخراجم کردن، انبار تحویلم نبوده که بخوام انبار و کسری مازاد رو تحویل کسی بدم،،، دو سوال دارم
آیا من باید زیر برگه انبارگردانی که دارای کسری و مازاد هست چیزی بنویسم؟ (چون انبار تحویلم نبوده، فکر میکنم بهم ربط نداشته باشه کسری و مازاد انبار)
سوال دومم اینه که چه متنی باید ازشون امضا بگیرم که بعدش ادعا نکنن کم و کسری انبار گردن منه؟
ممنونم ازتون
یاعلی

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. باید از شرکت نامه تسویه بگیرید که تا تاریخی که شما بودید موجودی و کالاهای انبار کسری نداشته و اگر کسری بوده مثلا به علت فروش و یا ... بوده است. زیر برگه انبارگردانی باید قید نمایید که اگر در تاریخی بوده که شما مشغول به کار نبودید مسوولیت کسری و مازاد انبار با شما نیست.