مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارگر از کارفرما

باسلام کارفرمای بنده به خاطراین که کارگری نتواند با ارائه پرینت حساب خود واستناد به واریزی های کارفرما رابطه کارگری وکارفرمایی فی مابین خود وکارفرما را دراداره کارثابت کند اقدام به واریز حقوق ماهانه کارگراز حساب افرادغیرمرتبط باموسسه نموده است واینکارباعث طولانی شدن روند برررسی پرونده دراداره کارگردیده که درنهایت نیزمنجربه محکومیت کارفرما گردید اولا عنوان این کارخلاف درعرض قضایی چیست واینکه تحت چه عنوانی بابت اینکار ازکارفرما وکسانی که حقوق بنده از کارت آنها واریزشده می توانم دردادگاه شکایت کنم باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده امکان طرح شکایت کیفری وجود ندارد.

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

با درود این کار عنوان مجرمانه ای ندارد . ایشان میتواند به حساب و یا حواله کرد هر شخص ثالثی بدهیش به شما یا هر شخص دیگری را بپردازد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با همان پرینت بانکی ها امکان پذیر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با همین استدلال میتوانید اقدام به دفاع کنید