مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر از خانواده

سلام.
دختری هستم 19 ساله هستم و قصد دارم از خانواده ام جدا بشوم.
مادرم شرایط روحی مناسبی ندارد. یک روز خوب هست و یک روز بد. کافی هست که من یک حرف بزنم من رو میزند و فحش میدهد. پدرم هم که اصلا بچه هایش برای او مهم نیستند. هیچ وقت خونه نیست و همیشه وقتش رو با برادراش میگذرونه و حدود 2 ماه هست که معتاد شده. هر چی هم پول در میاره خرج برادرانش میکند و هر روز مادر و پدرم دعوا میکنند.
اصلا آرامش ندارم. چند سالی هم هست که افسردگی گرفتم اما این یک سال خیلی بیشتر شده است. به طوری که اصلا امیدی ندارم. چند بار خود زنی کردم.
میخواهم بدونم راهی هست که بتونم مستقل بشوم و این که من درآمدی ندارم باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

قانونا مشکلی برای استقلال ندارید اما درامد مشکل دیگری است