مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام، خسته نباشید.
بنده 4 ماه پیش در شورای حل اختلاف محکوم به پرداخت اقساطی نفقه (1.5 ساله ) شدم. ماهی 800 هزار تومان. حدود 6 ماه از این حکم میگذرد و اجراییه بردند و از طرفی درخواست طلاق ثبت کرده اند. من 2 روز بعد از اجراییه بردن نفقه ایشان به شورای حل اختلاف مراجعه کردم و درخواست شماره حساب کرده ولی جواب اظهارنامه را ندادند. (عمدا)
آیا با عدم اعلام شماره حساب میتواند حق طلاق بگیرد؟ من چطوری میتوانم به صورت قانونی برای ایشون واریزی داشته باشم؟ ممنون.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
عدم پرداخت نفقه از سوی زوج و عدم امکان اجبار زوج به پرداخت نفقه از مصادیق عسر و حرج زوجه و یکی از جهات طلاق میباشد .
در صورت عدم اعلام شماره حساب ، میتوانید نفقه مورد حکم را به حساب سپرده دادگستری واریز کنید .
موفق باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام محکوم علیه باید ظرف 10 روز از ابلاغ اجراییه ، محکوم به ، را پرداخت نماید . در غیر اینصورت
به درخواست محکوم له ، حکم جلب ایشان صادر خواهد شد . بهتر است شما به شعبه اجرا احکام مراجعه نمایید و تمام اقساط معوقه نفقه ، را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید
موفق باشید