مشاوره حقوقی رایگان - عدم امنیت جانی

سلام. پدر و مادر من از نظر روانی و عقلانی طبق نظر روانشناس نرمال نیستند. پدر من به شدت تعصبی هست. در هر مسئله ای از مذهب گرفته تا ....به خانم های مانتو ای ساده میگه روسپی و مریض و این رو توی خیابون خیلی بلند میگوید و دست میکشد سمتشون. با بالا رفتن سنش حرکت های عصبی اش هم بیشتر شده است. من تصمیم دارم امسال از این شهر بروم و جای دوری تحصیل کنم. نگران هستم. چون ممکن هست من رو تعقیب کنند. چون بسیار شکاک هست. اگر من رو در خیابون مثلا با مانتو ببیند ممکن هست حسابی آبروریزی راه بیندازد و حتی تهدید جانی هم میکند. راهی نیست از نظر قانونی از دادگاه حکم بگیرم که مثلا پدر من حق ندارد تا چند 100 متری به من نزدیک بشود؟ چون مطمئنم تا چند سال دیگر خیلی راحت من رو تهدید به مرگ میکند و شاید عملی اش بکند. چون ما هیچ اتفاق نظری نداریم و پدرم بشدت تعصبی هست.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است شما به بهزیستی مراجعه و مشکل خود را بیان نمایید