مشاوره حقوقی رایگان - عدم امنیت جانی دختر در خانه

سلام دختری 16 ساله هستم بدون دلیل پدر و مادرم خیلی به من شک میکنن و گیر میدن و من حتی گوشی ندارم و الان مخفیانه با گوشی مامانم پیام میدم و پدرمادرم به شدت تعصبی و بداخلاق هستند تا به حال کاری خلاف میلشون انجام ندادم ولی الان بی دلیل بهم شک میکنن و من یواشکی شنیدم پدرم میگفت همین روزا یه جای دور میبرم میندازمش بمیره من واقعا میترسم پدرم حرفای الکی نمیزنه من به کجا پناه ببرم تمام راه های ممکنو بگین توروخدا به دادم برسین (ضمن اینکه خانواده من خیلی بی احساسن و اینکارا ازشون برمیاد) و اینکه من اصلا نمیتونم برم اداره پلیس یا دادگاه و اینجور جاها

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
میتوانید با اورژانس اجتماعی به شماره123 تماس بگیرید و با احراز عدم امنیت جانی به خانه های امن بهزیستی منتقل میشوید .
موفق باشید