مشاوره حقوقی رایگان - عدم امنیت جانی

سلام من پ. 21 سالمه پدر و مادرم سالهاست دعوا میکنن پدرم خیلی بهونه میگیره تا به مادرم بفهمونه بی کسه و از بی کسی مادرم سو استفاده کنه میخواهد طبق خواسته خودش(پدرم) ازدواج کنم و مرا تهدید به مرگ میکند و بهم میگه سرتو با چاقو میبرم من خیلی میترسم هیچ کسی رو هم نداریم با مادرم بریم اجازه بیرون رفتن هم ندارم کمک میخوام

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام با اورژانس اجتماعی موضوع را مطرح بلکه بصورتی مرتفع شود ضمن اینکه ابتدا با پدرتان صحبت کنید شاید احساسات پدرانه برایتان جواب داد .

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

سلام اگر نمی‌توانید از خانه بیرون روید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و آدرس منزل را به اورژانس اجتماعی بدید تا اقدام قانونی توسط اورژانس صورت گیرد