مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

سلام من از یک بنده خدایی یک مبلغی بستانکارم که ایشان در وقت مقرر مبلغ رو نداده و در حال اذیت کردن میباشن و 3 ماه از روش گذشته و جوابگو نیست و من در دادگاه شکایت کرده و توقیف اموال گرفتم و دادگاه گفته که باید 3 میلیون به حساب دادگستری به عنوان خسارت احتمالی باید واریز کنی حالا (1: من این پول رو ندارم آیا قانونی، تبصره‌ای وجود دارد که این مبلغ پرداخت نشود؟ (2: آیا این مبلغ به حساب دادگستری واریز شد بعدا عودت خواهند داد؟ این اموالی که از طرف دادگاه باید استعلام گرفته بشه که ببینیم اموالی وجود دارد یا نه اگر اموالی وجود نداشت این پولی واریزی برگشت میخورد یا دادگستری این پول رو بلوکه خواهد کرد؟ و اگر بلوکه شد دیگر به پولمان نخواهیم رسید؟ قبل از همه چیز ممنون هستم از راهنماییتان

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.اگر دادخواست تامین خواسته شما مبنی بر سند رسمی یا تجاری نباشید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پرداخت خسارت احتمالی الزامیست.شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه را بدون تامین خواسته مطرح کنید . تازمانی که مالی جهت توقیف معرفی نکردید نیازی به پرداخت خسارت احتمالی نیست