مشاوره حقوقی رایگان - پورسانت

سلام. من در اینستاگرام با پیچی آشنا شدم که در آن پکیج های آموزشی موفقیت میفروشند. بعد در سایت نوشته اگر پکیجی از سایت بخرید لینک مخصوص برای شما ایجاد میکند که میتونم از لینک مخصوص خودم در گروه ها و یا در اینستاگرام تبلیغ کنم و به من پورسانت تعلق میگیرد. ایشون گفتند که اگر دیگران از سایت بازدید کنند و حتی اگر پکیجی نخرند، سود و پورسانت میگیریم. میخواستم بدونم حلال و مشکل قانونی برای من ایجاد نمیکند؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

حلال و حرام را از مراجع دینی بپرسید اما در خصوص بحث قانونی علی الظاهر مشکلی نداره