مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو توسط همسر

با سلام. بنده در سال 91 ازدواج کردم و در دی ماه سال 93 یک دستگاه پژو 206 صفر کیلومتر از نمایندگی به اسم همسرم خریداری کردم که کل مبلغ آن را خودم کارت کشیدم و قرار گذاشتیم که از این ماشین با هم استفاده کنیم. این قرار بین خودمان بوده و شاهدی ندارم. حتی در این 6 سال کلیه هزینه‌های نگهداری و بیمه را من پرداخت نموده ام. اخیرا متوجه شدم همسرم ماشین را به مادر خود فروخته است ولی سند نزده است. آیا میتوانم از طریق دادگاه جهت پس گرفتن ماشین اقدام کنم؟ چون قصد هدیه دادن ماشین به همسرم را نداشته ام.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
بهرحال سند بنام همسرتان بوده و ایشان هم قانونا حق دارند آن را منتقل کنند.

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
بله دادخواست اثبات مالکیت دهید