مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام سرقت

باسلام به همه عزیزان.
خانواده همسر بنده بعد از محکوم شدن در دادگاه تمکین اقدام به طرح شکایت به اتهام سرقت مستوجب تعزیر از منزل خودم کرده اند. یعنی میگویند که برخی از لوازم جهیزیه آنان را سرقت کرده ام. در حالی که آن لوازم را خودشان قبل از کشمکش حقوقی از منزلم بدون اطلاع و اجازه من به همراه طلا و فاکتور و برخی از لوازم دیگر که متعلق به من است، خارج کرده اند. حالا من به دلیل اتهام فوق الذکر به بازپرسی احضار شده ام سوال من از شما عزیزان این است:
اولا چگونه از خودم دفاع کنم؟ آیا در همان بازپرسی نسبت به اموالی که از من برده اند، اقدام کنم و خواهان استرداد آن ها شوم. برای طلا و فاکتور ها شهود و مدارکی از قبیل تراکنش بانکی موجود می باشد.
اگر پاسخ بدهید یک دنیا از شما عزیزان سپاسگزارم.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
اصولاً در مباحث خانوادگی در خصوص جهیزیه در تحقق جرم سرقت و یا خیانت در امانت بشدت تردید وجود دارد و ارائه دلیل به عهده شاکی پرونده هست به صرف یک ادعا نمیتوان اشخاص را محکوم کرد شهادت شهود واجد شرایط که این موضوع را دیده باشند و نیز تصاویر دوربین های مداربسته
بهرحال اثبات به عهده آنهاست.