مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام یه رفیق واسم زنگ زد گفت یه گونی ضایعات دارم بیا ببریم بفروشیم از اونجا که تو مسیر راهم بود رفتم گونی رو انداخت تو ماشین حرکت کردم بین راه متوجه شدم که سیم برق تو گونی هستش همونجا که گونی رو انداخت تو ماشین دوربین شماره پلاکم رو برداشت الان نمیتونم ثابت کنم که من باهاش ندزدیدم این سیم رو چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند باید عدم اطلاع و عدم مشارکت خود را اثبات نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دلایل خود را مبنی بر عدم مشارکت در سرقت به مرجع قضایی ارائه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

همین اظهارات را ر شعبه رسیدگی کننده به استناد بازبینی دوربین‌ها و سایر دلایل مطرح نموده و از بی‌گناهی خودتان دفاع کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
واقعیت را بیان کنید . آن رفیق خود را به مقامات قضایی معرفی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دلایل و مستندات خود را بر عدم علم خود ارائه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عدم اطلاع و عدم سوء نیت شما باید احراز شود تا تبرئه شوید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ادعایتان از بی اطلاعی را باید اثبات کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.