مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه پاسگاه

سلام و عرض ادب
برام از طرف پاسگاه ابلاغیه اومده
صاحب کارم ازم شکایت کرده.به عنوان اینکه من ازش دزدی کردم.چندتا هم شاهد صوری داره.ممنون میشم راهنماییم کنید.آش نخورده دهن سوخته نشم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دفاع مناسب نمایید و اگر شما هم شاهدی دارید معرفی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دفاعیات خود را مطرح نماییدببینید طرف مقابل به چه چیزی استناد می‌کند شما روی آن دفاع کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ادله موجود در مرجع حاضر و از بی‌گناهی خود دفاع کنید در صورتی که آشی نخورده باشید مطمئن باشید دهانتان نمی‌سوزد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ایشان باید ادعایش را با دلیل ثابت کند در غیر این صورت شما تبرئه خواهید شد و قرار منع تعقیب می‌خورد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در کلانتری حاضر شوید و اظهارات خود را بیان کنید.
بعد از تکمیل پرونده به دادسرا ارسال می شود و شما می توانید در دادسرا دفاعیات خود را مطرح کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ایشان که مدعی هستند باید دلایل بیاورند و شما دفاع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مراجعه نمایید
و دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید
و طبق قانون شاکی باید ادعای خود را اثبات نماید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام باید دفاع مناسبی داشته باشید، حتی المقدور از مشاوران و وکلا بهره بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اصل بر برائت است و این شاکی است که بایستی ادعای خود را ثابت نماید.
شما می‌توانید شاهدین صوری را جرح بفرمائید.