مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث از برادر

سلام.
یکی از برادران وکالت فروش از سایر ورثه گرفته است ( موکلین هیچ اطلاعی از مفاد وکالت نامه نداشته‌ اند) و اقدام به فروش سهم الارث بقیه به خودش با تقریبا یک هشتم قیمت روز کرده است. بعد از حدود 20 سال و فوت مادر وراث، وراث سهم‌الارث را طلب می‌کنند و با سند قطعی غیر منقول مواجه می‌شوند. لازم به ذکر است:
یکی از موکلین چند ماه بعد از امضای وکالت نامه و قبل از سند قطعی غیر منقول فوت کرده است.
در وکالت نامه فروش به هر قیمت و فقط "اسقاط کافه خیارات" ذکر شده است اما در سند فروش خیار غبن ولو کان افحش را ذکر کرده است.
آیا راهی برای گرفتن سهم الارث هست؟ افزودن "ولو کان افحش" تجاوز از اختیارات وکالتنامه هست؟
ممنون

پاسخ ها :

ناهید نورشرق

سرکار خانم ناهید نورشرق:

فقط وکالت نسبت به شخصی که فوت شده ووراثش باطله وبه تبع آن انتقال سهم ایشان ام قابل ابطال وبازگرداندن است

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
بهرحال وکیل در اقدامات خود بایستی رعایت غبطه موکل را بنماید اگر اینگونه نیست میتوان درخواست حساب تصدی ایام وکالت را خواست