مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه ابلاغ شد

سلام. ‌27 اسفند‌ دادگاه‌ حضوری‌ داشتم‌. لایحه‌ نوشتم‌ و دادگاه‌ برگزار‌ نشد. در سامانه‌ ثنا‌ قسمت‌ خلاصه‌ پرونده‌ نوشته‌ دادنامه‌ ابلاغ‌ شد. ابلاغیه‌ جهت‌ ابلاغ‌ دادنامه‌ صادر شد. پرونده‌ مختومه‌ شد. پرونده‌ فاقد‌ موضوع‌ فعال‌ می باشد. یعنی‌ چه؟ ممنون‌ میشم‌ راهنمایی‌ ام‌ کنید.

پاسخ ها :

حسن زاهدپاشا

جناب آقای حسن زاهدپاشا :

باسلام، منظور این است که دادگاه رای صادر نموده و شما باید وارد سیستم ثنا خودتون بشید و رای را مشاهده کنید چنانچه به نفع شما نباشد میتونید تو مهلت مقرر اعلام شده طبق مقررات قانونی اعتراض وتجدید نظر خواهی کنید. بهتر است اگر اطلاعات قانونی ندارید از وکیل دادگستری کمک بگیرید.