مشاوره حقوقی رایگان - مفهوم رای چیه؟

2-پرونده با علت طرح رسيدگی بدوی نسبت به محکومیت در تاریخ 1400/05/02 ثبت گردید
3-ابلاغیه جهت حضور ابلاغ شد(2 مورد)
4-ابلاغیه جهت حضور صادر شد(2 مورد)
5-دادنامه ابلاغ شد(2 مورد)
6-ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه صادر شد (2 مورد)
7-پرونده مختومه شده است

اصلا دادگاه نرفتم برای افت خسارت ماشین طرف شکایت کرده بود

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.این موضوعات روند پرونده شماست .به شما ابلاغاتی جهت حضورشده که جهت دفاع حضور نیافته اید رای هم صادر شده است . چون ثبت ثنا داشته وابلاغات الکترونیکی است وبعد از هرپیامک شما بایستی جهت اطلاع به سامانه ابلاغ رجوع می نمودید.