مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه،ابلاغیه،پرونده مختومه.

باسلام،وخسته نباشید.درسایت ثنابرای پرونده ام,نوشته های زیر به چه معناست.1:دادنامه ابلاغ شد2:ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه صادرشد3:پرونده مختومه شد...ولی اگررأی صادرشده باشدتازمان نوشتن این پیام که یک روزازبرگزاری دادگاه میگذرد هنوز رایی درثنا نگذاشتند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رای صادر و پرونده مختومه شده است تا تایپ بشه و برای شما ارسال بشه چند روز زمان می برد منتظر ابلاغ دادگاه باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام رای دادگاه صادر شده است و
دادنامه به شما ابلاغ خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رای صادر شده به شما ابلاغ میگردد به قسمت ابلاغ الکترونیکی مراجعه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اول پیامک‌میاد بعد از یکی دو روز در سامانه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رای دادگاه صادر شده است و
دادنامه به شما ابلاغ خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حدود سه چهار روز گذشت و رای ابلاغ نشد حضورا مراجعه کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

منتظر ابلاغ باشید رای اصدار گردیده است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام رای دادگاه صادرشده منتطرابلاغیه دادگاه باشید