مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

با سلام و خسته نباشد
همسر بنده جهیزیه خود را استرداد نموده و بنده تمامی وسایلی که همسرم خریداری کرده بود تحویل دادم بجز وسایلی که خود خریداری کرده بودم ولی در سیاهه جهیزیه نوشته شده بود. لذا از این رو همسر بنده شکایت کرده.
وسایل خریداری شده توسط من دارای فاکتور به اسم خودم میباشد چه مدارکی برای ارائه به دادگاه برای حق مالکیتم نیاز دارم لطفا راهنمایی کنید.

در ضمن جهیزیه دارای کاستی هایی مثل چند قاشق و نلبکی و استکان و قیچی میباشد هزینه اینا به عهده من است؟

با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم. همان سیاهه کافی است.سوا دوم نامفهوم است.یاالله